OBAVJEŠTENJE – MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA i BAJRAM

Obavještavamo sve učenike, roditelje učenika i nastavnice/nastavnike da če u skladu sa Nastavnim kalendarom i Izmjenama nastavnog kalendara doći do promjene u redovnom odvijanju nastave. Zbog obilježavanja Međunarodnog dana rada i Bajrama nastava se neće realizovati u ponedjeljak 02.05.2022.gdine. utorak 03.05.2022.godine i u srijedu 04.05.2022.godine. Nastava se redovno nastavlja u školskom objektu u četvrtak 05.05.2022.godine. U skladu sa Godišnjim programom rada škole u petak 29.04.2022.godine za vrijeme drugog časa biće održana svečana akademija putem školskog razglasa u povodu Međunarodnog praznika rada, Bajrama, Dana Općine Centar i Dana Kantona Sarajevo. Napominjemo da će naša škola uzeti učešće u nizu aktivnosti obilježavanja Dana Općine Centar i Dana Kantona Sarajevo u četvrtak 05.05.2022.godine i u petak 06.05.2022,godine (Dan sjećanja na ubijenu djecu opkoljenog Sarajeva, Dan Odreda Soukbunar, Likovna radionica, Ekološka akcija,…).

Svim učenicima, roditeljima učenika, radnicima škole, našim sugrađanima i svim dobrim ljudima naše domovine upućujemo srdačne čestitke  povodu Međunarodnog praznika rada, Dana Općine Centar i Dana Kantona Sarajevo sa željama da bude što više rada na očuvanju naše domovine i da nam naša Općina i Kanto budu što ljepši i bolji bolji u budućnosti sa što više zadovoljnih radnika.

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućujemo srdačne čestitke u povodu Bajrama sa iskrenim željama da ove mubarek dane provedu u dobrom zdravlje, lijepom raspoloženju, porodičnoj sreći i druženju sa svojom rodbinom, prijateljima i komšijama.