Završetak nastave u školskoj 2020/2021.godini

U skladu sa Nastavnim kalendarom za školsku 2020/2021.godinu u petak 04.06.2021.godine se završava nastava za učenike prvog i devetog razreda. Nastava za učenike od II do VIII razreda se završava u petak 11.06.2021.godine.

Podjela uvjerenja i svjedočanstava za učenike devetog razreda je u četvrtak 10.06.2021.godine u muzičkoj sali škole sa početkom u 13 sati. Molimo učenike devetog razreda da na vrijeme izmire sve obaveze prema školi (vraćanje knjiga u školsku biblioteku, razduživanje školske opreme i slično). Učenicima devetog razreda želimo mnogo sreće na upisu u srednje škole, kao i dobro zdravlje, sreću i uspjeh daljem školovanju i životu. Ponosni smo na vas, vaših devet godina u školskim klupama. Nadamo se da iz svoje škole nosite lijepe uspomene, a želja nam je da nakon upisa u srednje škole ne zaboravite svoju osnovnu školu. Vrata škole će za sve vas uvijek otvorena… Sretno dragi naši maturanti

Podjela uvjerenja za učenike od I do VIII razreda je 22.06.2021.godine u 10 sati u razrednim učionicama i kabinetima razrednica. Molimo učenike da na vrijeme izmire obaveze prema školi ( vraćanje knjiga lektire, udžbenika i školske opreme). Posebno naglašavamo potrebu razduživanja školske računarske opreme (mini lap-top računari i tableti) koju su učenici i roditelji učenika zadužili zbog servisiranja iste i pripreme za slijedeću školsku godinu ukoliko ponovno bude bila potrebna.

Molimo učenike i roditelje učenika da čuvaju i vode računa o uvjerenjima učenika.

Do početka ljetnog raspusta dijeli nas još svega nekoliko dana, još malo pa zasluženi odmor za naše učenike.