Kreće upis u prvi razred

Nije neka prvoaprilska šala već je vrijeme da se u školu krene.

Prijave za upis prvačića za školsku 2021/2022.godinu zainteresirani roditelji mogu dostaviti od 01.04. – 30.04.2021.godine i izuzetno u mjesecu augustu 2021.godine. Sve podatke i informacije vezano za upis u prvi razred možete dobiti na našoj web stranici (Upis u prvi razred). U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije budite slobodni i obratite se na školske e-mail adrese. Prijave za upis preuzimate sa školske web stranice i dostavljate školi putem e-mail adresa, poštom ili u zatvorenoj koverti predati na ulazu u školu. Nažalost, trenutn epidemediološka situacija ne dozvoljava da dođete u našu školu i upoznate se sa svim što naša škola nudi. Preporučujemo da posjetite naš profil i stranicu na facebooku, te školski youtube kanal gdje možete vidjeti dio aktivnosti iz naše škole.

Nadamo se da ćemo biti vaš izbor za zajednički odgojno-obrazovni rad sa vašim djetetom i odlučne prve školske korake. Mi vam nudimo stručan i odgovoran kadar, lijepo uređenu školu i dobro opremljene učionice. Nudimo vam školu jednakih, školu bez razlika bilo koje vrste, školu u kojoj je dijete u centru pažnje.

Nakon dostavljanja prijava i završetka aprilskog upisnog roka, u nadamo se boljim epidemiološkim uslovima, predstavnici školske stručne službe će vas kontaktirati vezano za dostavu svih potrebnih dokumenata i termin procjene zrelosti djece za polazak u školu.

Potrudit’ ćemo se da opravdamo vaše povjerenje.

Dobro nam došli