OBILJEŽAVANJE DANA NEZAVISNOSTI

U SKLADU SA NASTAVNIM KALENDAROM ZA ŠKOLSKU 2020/2021.GODINU A VEZANO ZA OBILJEŽAVANJE DANA NEZAVISNOSTI OBAVJEŠTAVAMO UČENIKE I NASTAVNO OSOBLJE DA ŠKOLA NEĆE RADITI U PONEDJELJAK 01.03.2021.GODINE.

U UTORAK 02.03.2021.GODINE NASTAVA SE REALIZUJE PO RASPOREDU OD PONEDJELJKA.

DAN NEZAVISNOSTI ĆE SE U NAŠOJ ŠKOLI OBILJEŽITI KROZ SVEČANU AKADEMIJU PUTEM ŠKOLSKOG RAZGLASA KOJA ĆE BITI ODRŽANA U PETAK 26.02.2021.GODINE SA POČETKOM U 9 SATI I 10 MINUTA (TREĆI  ČAS). PORED TOGA, PRIPREMLJENI SU VIDEO MATERIJALI NAŠIH UČENIKA, NASTAVNIKA I NAŠE ŠKOLE U POVODU DANA NEZAVISNOSTI KOJI ĆE BITI DOSTUPNI OD 01.03.2021.GODINE NA YOUTUBE KANALU NAŠE ŠKOLE.

KORISTIMO SE PRILIKOM DA SVIM UČENICIMA, RODITELJIMA UČENIKA, RADNICIMA ŠKOLE I SVIM GRAĐANIMA NEŠE DOMOVINE BOSNE I HERCEGVINE UPUTIMO SRDAČNE ČESTITKE U POVODU DANA NEZAVISNOSTI SA ISKRENIM ŽELJAMA ZA DOBRO ZDRAVLJE, PORODIČNU SREĆU, USPJEH U RADU I ŽIIVOTU, TE NAPREDAK I PROSPERITET NAŠE JEDINE DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE.

NADAMO SE KONAČNOM POVRATKU SVIH UČENIKA U ŠKOLSKE KLUPE I POBJEDI NAD OPAKIM VIRUSOM KOJI OTEŽAO ODRASTANE NAŠIH UČENIKA KAO I ŽIVOT SVIMA NAMA.

MOLIMO VAS DA PODUZIMATE MJERE EPIDEMIOLOŠKE ZAŠTITE I DA NA DAN NEZAVINOSTI POŠTUJETE PROPISANE MJERE VEZANO ZA OKUPLJANJA.