Kraj nastave u školskoj 2019/2020.godini

Dragi naši učenici, korak po korak i polako stižemo do kraja nastave u školskoj 2019/2020.godini. U srijedu 10.06.2020.godine je posljednji nastavni dan u ovoj školskoj godini. Bili ste vrijedni i tokom nastavne godine puno toga ste naućili. Nažalost, dio ove školske godine proveli ste izvan škole na online nastavi. I tu ste pokazali da ste pravi pobjednici jer ste kroz online nastavu pobjedili i opasni virus.Sa završetkom nastave u srijedu 10.06.2020.godine počinje Vaš zasluženi raspust. Molimo sve učenike da izmire obaveze prema školi kao što su: vraćanje knjiga u biblioteku, vraćanje zaduženih udžbenika, školske opreme i izmirivanje obaveza školske štampe.
Podjela uvjeranja o završenom razredu za sva odjljenje od I do VIII razreda je u ponedjeljak 22.06.2020.godine po slijedećem rasporedu a vezano za poštivanje mjera okupljanja u objektima:
Prvi i drugi razredi u 10 sati
Treći, četvrti i peti razredi u 10 sati i 15 minuta
Šesti, sedmi, osmi razredi u 10 sati i 30 minuta
Podjele uvjerenja će se obaviti u učionicama razreda, odnosno kabinetima razrednica. Napominjemo da je u školskom objektu neophodno pridržavanje mjera zaštite i nošenje zaštitnih maski.
Svi učenicima želimo ugodan odmor na ljetnom raspustu uz želje da nam budu zdravi i veseli. Ugodan odmor želimo i roditeljima učenika koji su u ovoj školskoj godini dali dodatni doprinos i odigrali značajnu ulogu u procesu online nastave.
Uz napomenu da bi bilo lijepo na raspustu pročitati neku lijepu knjigu, slikati, crtati, vježbati i družitii se. Pozdravljamo sve naše učenike, roditelje učenika i prijatelje škole i zakazujemo veliko okupljanje početkom septembra u našoj lijepoj školi. Nadamo se da će zdravstvena i epidemiološka situacija biti povoljna, svakako pratite obavještenja škole i obavještenja Zavoda za javno zdravstvo.
Raspust može da počne…