Obilježavanje Ramazanskog bajrama

Obavještavamo sve učenike, roditelje učenika, uposlenike škole i sve građane da će u skladu sa Školskim kalendarom doći do izmjene u odvijanju nastave zbog obilježavanja velikog islamskog blagdana Bajrama. U utorak 04.06.2019.godine neće biti realizovana nastava jer je u Školskom kalendaru taj dan obilježen kao neradni i nenastavni dan. Nastava se redovno nastavlja u srijedu 05.06.2019.godine po redovnim rasporedima.
Koristimo se prilikom da u povodu završetka mjeseca Ramazan i nastupajućeg Bajrama uputimo čestitke svim učenicima, roditeljima učenika, radnicima naše i svih ostalih škola, te svim građanima islamske vjeroispovijesti u zemlji i inostranstvu sa iskrenim željama za dobro zdravlje, porodičnu i poslovnu sreću, radost zajedničkog druženja, te mir u dušama i mir u svijetu.
Dolazak Bajrama i ispraćaj Ramazana u školi smo obiljeli svečanom akademijom putem školskog razglasa u organizaciji nastavnice Fočak Fatime i u izvođenju naših učenika.
Pozivamo sve zainteresirane da svojim prisustvom podrže aktivnosti Medžlisa islamske zajednice Sarajevo vezano za obllježavanje Ramazanskog bajrama. Dopis Medžlisa u prilogu