ŠKOLA PLIVANJA

OBAVJEŠTAVAMO SVE UČENIKE IV RAZREDA, RODITELJE UČENIKA  I UČITELJICU  DA PROJEKAT ŠKOLE PLIVANJA ZA NAŠU ŠKOLU POČINJE U PONEDJELJAK 29.10.2018.GODINE. UČENICI ĆE OD 29.10.2018.GODINE DO 09.11.2018. GODINE UČESTVOVATI U ŠKOLI PLIVANJA   NA OLIMPIJSKOM BAZENU OTOKA U TERMINU OD 13 DO 14 SATI. OBEZBJEĐEN JE PREVOZ I STRUČNI KADAR KOJI ĆE VODITI ŠKOLU PLIVANJA. AUTOBUS ZA PREVOZ UČENIKA ĆE UČENIKE PREUZIMATI SVAKI DAN U TERMINU OD 12 SATI I 10 MINUTA DO 12 SATI I 20 MINUTA ISPRED ŠKOLE NA SAOBRAĆAJNICI – ULICA TEREZIJA.

ZA REALIZACIJU ŠKOLE PLIVANJA NEOPHODNI SU REKVIZITI I OPREMA:

– KAPA ZA KUPANJE

– KUPAĆI KOSTIM ZA DJEVOJČICE ( JEDNODIJELNI ILI DVODIJELNI)

– KUPAĆE GAĆICE ZA DJEČAKE ( SLIP A NE ŠORC)

– PEŠKIR

– PAPUČE

– FEN ZA SUŠENJE KOSE

UKOLIKO POSTOJE BILO KAKVE ZDRAVSTVENE POTEŠKOĆE UČENIKA NEOPHODNO JE KONTAKTIRATI LIJEČNIKA PRIJE OBUKE IZ PLIVANJA, A O MIŠLJENJU LIJEČNIKA OBAVEZNO INFORMISATI TRENERE PLIAVANJA.

UČENICI U ŠKOLU PLIVANJA IDU U PRATNJI UČITELJICE.

MOLIMO UČENIKE ZA PRISTOJNO PONAŠANJE U AUTOBUSU KOJI ĆE VRŠITI PREVOZ, TE STRIKTNO PRIDRŽAVANJE PRAVILA PONAŠANJA NA BAZENU KOJE ĆE DOBITI OD VODITELJA ŠKOLE PLIVANJA.

PONOVNO ANKETIRANJE RODITELJA UČENIKA SE PROVODI JER SU SE ANKETNI LISTOVI ZAGUBILI , A ISTI SU UREDNO IZ ŠKOLE ISPORUČENI ODGOVORNIM OSOBAMA SA BAZENA.