ZAVRŠETAK NASTAVE ZA UČENIKE PRVOG I DEVETOG RAZREDA

OBAVJEŠTAVAMO SVE UČENIKE I NASTAVNIKE DA ĆE SE SA UTORKOM 12.06.2018.GODINE I REALIZIRANIH 170 NASTAVNIH DANA ZAVRŠITI NASTAVA ZA UČENIKE PRVOG I DEVETOG RAZREDA. MOLIMO UČENIKE DA BLAGOVREMENO IZMIRE SVE OBAVEZE PREMA ŠKOLI  KAO ŠTO SU: VRAĆANJE KNJIGA LEKTIRE, RAZDUŽIVANJE UDŽBENIKA I OSTALE OBAVEZE I ZADUŽENJA. PODJELA KNJIŽICA ZA UČENIKE PRVOG RAZREDA JE U SRIJEDU 27.06.2018.GODINE U 10 SATI.

POPRAVNI ISPITI ZA UČENIKE DEVETOG RAZREDA ĆE SE ORGANIZOVATI U PERIODU DO EKSTERNE MATURE. NAPOMINJEMO DA ĆE SE EKSTERNA MATURA REALIZOVATI 20.06.2018. GODINE I 21.06.2018.GODINE PO RASPOREDU KOJI JE UTVRDILO MINISTARSTVO ZA OBRAZOVANJE NAUKU I MLADE KANTONA KANTONA SARAJEVO. OBILJEŽAVANJE ZAVRŠETKA ŠKOLOVANJA JE 17.06.2018.GODINE U HOTELU „EUROPE“ SA POČETKOM U 20 SATI.

PODJELA SVJEDOČANSTAVA  I UVJERENJA JE U UTORAK 26.06.2018.GODINE U 10 SATI. UPOZORAVAMO SVE UČENIKE DEVETOG RAZREDA DA ĆE SVAKI ISPAD I UPOTREBA PIROTEHNIKE U I OKO ŠKOLE I ŠKOLSKOG DVORIŠTA VODITI OTKAZIVANJU PROSLAVE MATURE I PODUZIMANJU ODGOJNO-DICIPLINSKIH MJERA.

UČENICIMA PRVOG RAZREDA ŽELIMO UGODAN RASPUST I LIJEP ODMOR. UČENICIMA DEVETOG RAZREDA ŽELIMO PUNO USPJEHA NA EKSTERNOJ MATURI I PRILIKOM UPISA U SREDNJE ŠKOLE UZ NADU DA ĆE SVOJE ŠKOLOVANJE NASTAVITI USPJEŠNO U ŠKOLAMA KOJE ŽELE DA UPIŠU. UZ ŽELJE ZA DOBRO ZDRAVLJE, PORODIČNU SREĆU I USPJEH U DALJEM ŠKOLOVANJU I ŽIVOTU ISPRAĆAMO IH IZ NAŠE ŠKOLE ČIJA ĆE VRATA UVIJEK ZA NJIH BITI OTVORENA.